Restaurant Las Vegas a Manresa

Esmorzars a Manresa

Esmorzars a Manresa

Arrenca el dia amb vitalitat gràcies a la nostra oferta de esmorzas a Manresa. No hi haurà qui et pari!

Diuen que el esmorzar és el menjar més important del dia i al Restaurant Las Vegas ens prenem molt seriosament aquesta afirmació. A les nostres cafeteries t'ajudem a començar bé el dia, a recarregar-te d’energia per afrontar amb ganes la jornada que tens per davant. Gràcies als nostres esmorzars a Manresa podràs menjar-te el món!

Comencem amb el servei d’esmorzars a partir de les 7 del matí, perquè puguis passar-te pel nostre establiment abans d’anar a treballar o a estudiar. Som especialistes en cafès i tenim tot el que més t’agrada, amb la qualitat de productes de selecció: de finques, de gurmet, caputxinos, expressos, tallats, amb llet ...

A més de cafès, la nostra oferta de esmorzars a Manresa inclou sucs, pastes i una gran varietat d’entrepans. Cada dia tenim un menú de desdejuni nou amb dos entrepans per triar – un calent i un de fred -, diferents i sorprenents, a partir de 3.60€. A què esperes per tastar-los?

 

Desperta’t amb nosaltres

jumbotron

Els nostres esmorzars contenen tots els nutrients que necessites alimentar de forma adequada al teu cos i la teva ment després de les hores de son i per rendir físicament i intel·lectualment durant el dia.

Restaurant Las Vegas

Horari:

De dilluns a dissabte, de 7:00 a 24:00
Horari de cuina, de 13:00 a 24:00
Diumenge, tancat per descans

  C/ Born, 28,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 872 11 14

  638 600 101